Vrijwilligers gezocht !

17/07/2020

Vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel van de club en bepalen mee het succes ervan.

Zij vormen de levensnoodzakelijke ruggengraat van onze club, van de dagelijkse werking tot en met het slagen van de verschillende evenementen die ingericht worden.

In het kader van de verruimingspolitiek en om de rendabiliteit van onze club te optimaliseren, zijn we op zoek naar diverse nieuwe 'medewerkers-vrijwilligers' die zich willen inzetten om onze club (die momenteel in volle herstructurering is) op verschillende vlakken verder te helpen ondersteunen : helpen op een eetdag, op een jeugdtornooi, in de kantine, binnen de administratie, ...

Wil jij deel uitmaken van de Crew en onze zwart-witte familie en de verdere ontwikkeling van onze club ondersteunen ?

Geef dan snel een seintje op crew@kfc-diest.be en kom naar onze Crew-meeting op 23 juli om 20:00u. in ons “Jeugdcomplex Berkenhof”, Turnhoutsebaan 119 te Molenstede.

Tot dan ?

Het Bestuur,