Vrijwilligers gezocht !

27/03/2019

Vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel van de club en bepalen mee het succes ervan.

Zij vormen de levensnoodzakelijke ruggengraat van onze club, van de dagelijkse werking tot en met het slagen van de verschillende evenementen die ingericht worden.

In het kader van de verruimingspolitiek en om de rendabiliteit van onze club te optimaliseren, zijn we op zoek naar diverse nieuwe 'medewerkers-vrijwilligers' die zich willen inzetten om onze club (die momenteel in volle herstructurering is) op verschillende vlakken verder te helpen ondersteunen : helpen op een eet-dag, op een jeugdtornooi, in de kantine, binnen de administratie ...

Wil jij deel uitmaken van onze zwart-witte familie en de verdere ontwikkeling van onze club ondersteunen ?

Dankjewel ! Je kan zich kandidaat stellen via het volgende emailadres : info@kfc-diest.be

Wij zien al uit naar de - hopelijk - vele reacties !

Het Bestuur,