Trainersduo gekend !

24/12/2021

Na het ontslag van het trainersduo Eddy Bokken / Silke Leyen wist onze T2/TK Michiel DOINO mede door een meer dan verdienstelijke coaching net voor de winterstop nog een 4 op 6 te behalen in 2 moeilijke uitwedstrijden.

Het was dus voor de hand liggend dat én door het feit dat Michiel de ploeg door en door kent én de overtuiging hebbende dat hij zowel mentaal als tactisch de ploeg in de juiste richting weet te brengen, het Bestuur de keuze heeft gemaakt om Michiel (mee ) de leiding te laten nemen over de ploeg.

Om de coaching een extra impuls te geven op gebied van technische en tactische voorbereiding (het begeleiden en optimaliseren van spelers, speloplossingen bedenken en het maken van videoanalysen en ze bespreken met de spelers, …) heeft Het Bestuur beslist te opteren voor de aanwerving van de 23-jarige Bart LOBBESTAEL, die aan de slag was als trainer van de Beloften samen met de U19IP van KRC Mechelen. Bart is tevens één van de hoofdtrainers van de ‘Lion Football Academy’ en gediplomeerd voetbalscout.

Naar een extra Keepertrainer wordt nog uitgekeken.

We wensen uiteraard beide coaches heel veel succes in hun verdere sportieve carrière binnen KFC Diest !

Het Bestuur,