Ons jaarlijks Jeugdtornooi, een succes !

09/05/2018

Op 5 en 6 mei werd het jaarlijkse KFC Diest-Jeugdtornooi gespeeld op de terreinen van het Jeugdcomplex ‘Berkenhof’.

Niet minder dan 30 clubs namen deel verdeeld over 64 ploegen in de leeftijdscategorieën van U6 tot U13, goed voor zo’n 600 speler(tje)s.

Onder een flinke belangstelling van ruim 700 toeschouwers werd er onder een stralende zon gestreden voor de eindwinst in elke leeftijdsgroep en kwamen uiteindelijk de volgende eindwinnaars uit de bus :

• In de leeftijdscategorie U6 : KVK Wellen
  • In de leeftijdscategorie U7 : KFC Diest
  • In de leeftijdscategorie U8 : Sparta Schaffen
  • In de leeftijdscategorie U9 : FC Landen
  • In de leeftijdscategorie U10 : KFC Diest
  • In de leeftijdscategorie U11 : KFC Diest
  • In de leeftijdscategorie U12 : KVC Houtem-Oplinter
  • In de leeftijdscategorie U13 : KFC Diest

De tornooiwinnaars van KFC Diest :

U7

U10

U11

U13

Om het ganse gebeuren in goede banen te leiden werd er beroep gedaan op zo’n 30 vrijwillige scheidsrechters en ruim 20 vrijwillige medewerkers.

Een welgemeend dankjewel aan de tornooi-organisator / -leider, Bob Bonroy, in casu IEDEREEN die dit tornooi hebben mogelijk gemaakt en tot een mooi einde hebben gebracht. !