holder

'Kennismakings'-Barbeque

Datum: 
30/07/2018

Het nieuwe voetbalseizoen komt er weldra aan.

Om sponsors en hun relaties maar ook het brede publiek (supporters, pers,…) te laten kennismaken met de ganse KFC-Diest-familie, nodigt het Bestuur, Trainersstaf en spelers u uit op de KFC-Diest-kennismakingsBBQ die door zal gaan op Zondag 26/08 van 11:30 tot 19:00u. in het Jeugdcomplex ‘Berkenhof’, Turnhoutsebaan 119, 3294-Molenstede (Diest).

De deelnameprijs bedraagt : 16€ per persoon voor 2 stukken vlees naar keuze, 19€ voor 3 stukken vlees naar keuze, 9€ per kind (onder de 12 jaar) voor 2 curryworsten of 1 chipolata. Uiteraard is een uitgebreide saladebar, brood, pasta en appelmoes inbegrepen.

Er kan gekozen worden uit : BBQ-worst, saté, gemarineerde kippenlapje en chipolata.

De deelnemerskaarten zijn vanaf heden beschikbaar in de kantine van het ‘Berkenhof’ of kunnen besteld worden via het centrale emailadres info@kfc-diest.be of bij Fernand BONROY via email fernand.bonroy@skynet.be of telefonisch op 0471/64 57 40.

Op deze kaarten kan u aangeven met hoeveel personen u zal deelnemen alsook de vleeskeuze. Deze kaarten dienen uiterlijk donderdag 23/08 terug overhandigd te worden aan één van de bestuursleden of één van de medewerkers.

Wij hopen alvast op een talrijke opkomst !