Abonnementen 2020 - 2021

01/09/2020

Ligt KFC Diest je nauw aan het hart?

Steun dan de club en neem een abonnement !
  • Je kan kiezen uit 3 formules:
  • een jaarabonnement voor alle 'thuis'competitiewedstrijden van het 1ste Elftal aan 120€
  • lidmaatschap van Club 41 aan 270€ : inbegrepen een jaarabonnement voor alle 'thuis'-competitiewedstrijden van het 1ste Elftal  en de toegang tot de Club 41 VIP ruimte. Je kan tevens een gast meebrengen indien deze een toegangsticket heeft.
  • sponsoring van een wedstrijdbal aan 230€ incl. btw: inbegrepen een jaarabonnement  voor alle 'thuis'-competitiewedstrijden van het 1ste Elftal,vermelding op het wedstrijdblad alsook op het LEDscreen en tv schermen.

-> Je kan een abonnement kopen :

• via onderstaand 'digitaal' formulier
  • bij elke thuiswedstrijd

Factuur mogelijk op aanvraag.

-> Het abonnement kan je afhalen :

• op het Jeugdcomplex 'Berkenhof', Turnhoutsebaan 119, 3290-Molenstede (Diest) op

- dinsdagen 8, 15 en 22/09 van 19:30u. tot 20:30u.

• in het Warandestadion vanaf de eerste thuiswedstrijd

Louter informatief :

•  een inkomticket voor een 'thuis'-competitiewedstrijd / 'thuis'-Bekerwedstrijd kost 12€
  •  een inkomkaart voor een 'thuis'-oefenwedstrijd kost 10€